Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Vatandaştan trafik ışığı isteği
Vatandaştan trafik ışığı isteği
Meteoroloji uyardı
Meteoroloji uyardı
Eren Tozlu’dan gol rekoru
Eren Tozlu’dan gol rekoru
Şenkaya’da ‘Bal Ormanı ‘ gündemi
Şenkaya’da ‘Bal Ormanı ‘ gündemi
Kıyıcı: ‘Erzurum'da çok iyi kamp geçirdik’
Kıyıcı: ‘Erzurum'da çok iyi kamp geçirdik’
HABERLER>EKONOMİ
26 Ekim 2013 Cumartesi - 06:38

‘Ovit ekonomiyi canlandıracak’

MÜSİAD Erzurum Şube Başkan vekili Sunay Yıldırım Ovit Tüneli’nin açılması ile iki bölge arasındaki ekonominin canlanacağına dikkat çekti.

‘Ovit ekonomiyi canlandıracak’

ELİF HASANÇEBİ

ERZURUM (İHA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen 4. Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı’nda Ergaz, yeni akaryakıt markası Bluepet’in tanıtımını yaptı. Toplantıda konuşan MÜSİAD Erzurum Şube Başkan vekili Sunay Yıldırım’da özellikle Ovit Tüneli’nin açılması ile iki bölge arasındaki ekonominin canlanacağına dikkat çekti.

Bölgedeki MÜSİAD şubeler arasındaki iletişimin daha verimli hale getirilmesi, MÜSİAD üyelerin kaynaşması ve ticaretlerini geliştirmek amacıyla düzenlenen ‘4. Bölgesel iş Geliştirme’ toplantısına Ergaz’ın yeni ayakyakıtı bluepet damgasını vurdu. Rize, Trabzon, Samsun, Erzurum, Giresun, Ordu, Amasya, Erzincan, Çorum MÜSİAD Şube Başkanları ve üyelerinin katıldığı toplantıda MÜSİAD üyesi Ergaz AŞ Genel Müdür Yardımcısı Faruk Demirci, “Bluepet”in ilk istasyon tanıtımını yaptı. Demirci, şirket olarak 36 yıllık tecrübeleri ile Türkiye ekonomisine katkı sağlamak ve daha çok istihdam sağlamayı hedeflediklerini ifade etti. İnsana, inançlara, çevreye ve tarihi değerlere saygılı, hizmet ve çözüm odaklı, teknolojiyi iyi takip eden, ilklere imza atan bir şirket bilinciyle hareket ettiklerini ifade eden Demirci, bir süre önce Bluepet Akaryakıt markasını hayata geçirdiklerini hatırlatarak, yeni markayla Ergaz olarak yıllardan bu yana tüplü gaz ve otogaz segmentinde müşterilerine oluşturdukları güvene dayalı ilişkiyi, akaryakıt müşterilerine de taşıyabilmeyi hedeflediklerini kaydetti. Bluepet akaryakıt markasıyla 5 yılda ilk 10 arasına girmeyi hedeflediklerini aktaran Demirci, ilk yıl 50 adet istasyon, 5 yıl sonunda ise bu rakamı 250 adete çıkarmayı hedeflediklerini vurguladı.

BÖLGENİN KALKINMASI OVİT’E BAĞLI

Toplantıda söz alan şube başkanları ise illerinin ekonomik sorunlarını ve iş adamlarının karşılaştıkları zorlukları dile getirdi.

MÜSİAD Erzurum Şubesi başkan Vekili Sunay Yıldırım da bölgedeki ekonomik sorunlara değinerek, özellikle Ovit tünelinin hizmete girmesi ile bu sorunların büyük oranda ortadan kalkacağına işaret etti.

Erzurum’un kış ve sağlık turizmi ile hayvancılık konusunda özellikle son yıllarda atağa kalktığına dikkat çeken Başkanvekili Sunay Yıldırım, bu alanlarda iş yapmak isteyen MÜSİAD üyelerine her zaman yardımcı olmaya hazır olduklarını belirtti. Yıldırım, özellikle Ovit Tüneli’nin hizmete girmesi ile birlikte Karadeniz bölgesindeki MÜSİAD üyeleri ile olan kaynaşma birlik ve beraberlikleri; ticari alış verişle daha da pekiştireceğini n altını çizdi. Yıldırım, söz konusu tünelin tamamlanması ile birlikte Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi’nin ekonomik anlamda kısa sürede kalkınacağını da sözlerine ekledi.

 
Dursun Yakutiye için aday adayı oldu
 
AB Projelerinde Erzurum 9'uncu sırada
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şenkaya Anzer’le yarışıyor
En son 1984 yılında yapılan ve o günden bugüne kadar bir daha düzenlenemeyen ...
TÜİK’ten bölgesel açılım
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Erzurum Bölge Müdürlüğü görevine yeni ...
Konutta 39’uncuyuz
M.AKDAĞ-ÖZEL-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) İllere Göre Konut Satışları, ...
 
Hınıs Fasulyesi tescil bekliyor
Erzurum Hınıs Kaymakamlığı İlçe Gıda Tarım Müdürlüğü tarafından Hınıs ...
MESGEP bilgilendirme süreci tamamlandı
Mesleki Becerilerin Geliştirilmesi Projesi (MESGEP) bilgilendirme toplantısı yapıldı.
KUDAKA Erzurum’da toplandı
KUDAKA Yönetim Kurulu Toplantısı Erzurum’da gerçekleştirildi.
 
‘Erzurum için önemli süreç’
Ulusal bir sempozyumun Erzurum’da yapılmasının büyük bir önem taşıdığını ...
Ekonomide dikkatler Erzurum'a
Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Türkiye ...
Uygur ekonomiyi değerlendirdi
TEK Başkanı Prof. Dr. Ercan Uygur, 2013 yılında enerji fiyatlarında çok ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri