Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>TÜRKİYE
9 Haziran 2014 Pazartesi - 20:03

Bedelini ödeyecekler!

Başbakan Erdoğan, Ruhani ile düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Bedelini ödeyecekler!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için Türkiye'ye gelen İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile görüştü.

Basın toplantısında Erdoğan'a son günlerde Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yaşananlar ve 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığı'nda Türk bayrağının indirilmesi soruldu.

Erdoğan, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Bu bayrak indirilmesi konusu bununla ilgili olarak benim söyleyebileceğim en şiddetli cümle ne ise onu siz benden duymuş olun.

İçişleri Bakanım teftişi başlatmış durumda. Oradaki komutan da teftişin içerisinde. Bunun çocuk olması bizi ilgilendirmez. Bir çocuk kutsalımız olan bayrağı alma cüretini gösteriyorsa karşılığını bulacaktır.

Bedeli neyse, bunun bedelini de onu oraya gönderenler, kendisi onlar da ödeyecektir. Çocuktur diye bayrağımıza saldırmasına sessiz kalmamız söz konusu değil. Direğe tırmanıp bayrağımızı indirme cüretinde bulunuyor. Orada görevli asker ve komutan da bedelini ödeyecektir." 
 

 
Palandöken Belediyesi çevre düzenlemesine yoğunlaştı
 
Dadaşlar'dan bayrağa saygısızlığa tepki
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
dadaş 11 Temmuz 2014 Cuma 10:20

PKK AKP Yİ OYUNA GETİRİYOR ÇÖZÜM SÜRECİYLE AK PARTİYİ KIŞ UYKUSUNA YATIRIYOR AK PARTİDE BUNA ALET OLUYOR UYANALIM EY YÜCE TÜRK MİLLETİ ÇAPULCULARIN OYUNUNA GELMEYELİM LÜTFEN SAYGILARIMLA

Yorumu oyla      7      4  
Yalamacılar 10 Haziran 2014 Salı 22:18

Vatan bölünme noktasına geldi siz hala Particilik yapıyorsunuz. Din Bezirganları sizi.

Yorumu oyla      8      4  
Yürek 10 Haziran 2014 Salı 22:05

ÖYLE BİR YÜREĞİNDEKİ , ÜLKE ELDEN GİDİYOR ATTIĞINIZ MANŞET TÜRK MİLLETİ İLE ALAY ETME, BAŞKA BİRŞEY DEĞİL..

Yorumu oyla      8      4  
ejder tepesi -3 10 Haziran 2014 Salı 10:55

Büyük Kürdistan’a doğru gidiliyor. Allah korusun herhalde ülke parçalanıyor.Herhalde AK Parti kandırıldı. Zorla barış olmaz. Çözüm sürecine şans verildi ama büyük bir hayal kırıklığı yaşandı. Pkk, böBurada bizim borumuz öter deniliyor.gedeki karakolları bahane ederek bölgede gövde gösterisi yapıyor.pkk çözüm sürecini güç toplamak için kullandı ve bunu da başardı,devleti ayakta uyuttu. pkk’nin tekrar silaha sarılmasını önlemek mümkün değil. Ne yapılırsa yapılsın elden bir şey gelmez.Demek ki öcalan hükümeti kandırdı. Öcalanın ben silahı bırakıyorum.Silahla mücadele olmaz sözüne hükümet kandı.Halbuki askeri mücadeleye devam etmeliydi. Şu anda gelinen noktada geri dönüş yok.

Yorumu oyla      8      5  
ejder tepesi-2 10 Haziran 2014 Salı 10:42

ve bölgesel yönetimlere kaydı.Valiliklerin yerini bölgesel yönetimler aldı.İspanya,bizdeki gibi, bunları yaparken sözde terörü bitirmeyi planlıyordu.Zamanla aynı bayrak altında,17 özerk bölgeye ayrıldı terör bitti mi?Hayır.Gerek Basklar gerekse Katalanlar, şu an bizdeki gibi bağımsızlık mücadelesi içerisine girdiler.Bizdeki bu Büyükşehir yasası büyük tehlikeler gebe.Bu tasarı,İspaya’daki gibi,eyalet sisteminin yolunu açabilir.Çok iyi düşünmek gerekir.Biz bunu bu sitede hep yazdık.Geçmiş yıllarda demiştik ki bölgede güş haline gelen belediye başkanlarının,gelecekte özerklik ilan edeceklerini söyledik.İşte 30 Mart yerel seçimlerinden sonra bu oldu. Bunu patır patır yaptılar.Bu pazarlık sürecinde pkk, bölgesel bir güce dönüştü.Sayın Başbakanımız bunu neden yaptınız ? Bu sözde çözüm süreci pkk tarihinin en büyük bölgesel güç dönemini yaşamaktadır. Bunu nasıl göremediniz ? 2012’de bitmiş olan pkk’yı yeniden diriltiniz.Teröriste verdiğiniz tavizlerden dolayı,bölgesel özerlik ve

Yorumu oyla      7      4  
ejder tepesi-1 10 Haziran 2014 Salı 10:41

Sayın Başbakanımız,2012 yılında terör örgütü bitmişti.Eğer o operasyonlara iki ay daha devam edilseydi şimdi yerlerinde yeller esiyordu.Ama ne oldu,nasıl olduysa bir anda çözüm süreci çıktı.Sözde silah bırakıp yurt dışına çıkacaklardı.Hasta ve yaşlı 150-200 kişiyi bıraktılar,çıkıyoruz dediler çıkmadılar,silahları bırakmadılar,üstelik operasyonlar durduğu için,kendilerini toparladılar,dağa 2500 kişi çıkardılar,her zamankinden daha da fazla güçlendiler,bugün de işte bu olaylar çıktı,bağımsızlığa gidiyorlar.Teröröistle müzakere değil, mücadele olur.Terörün gereği budur.Hele hele Belediyeler taslağı, bunun tuzu biberi oldu. Bu düzenlemeyle terörün finanasmanı çıbanbaşı durumunda olan Diyarbakır ve Van’a,Mardin de ilave edildi. Belediye sınırlarının il sınırına çıkarılması, bölgesel yönetimlerin,kendiliğinden kurulması demektir. BDP’li belediyeler, belediyecilik dışında her türlü illegal faaliyetleri yapıyorlar.Bizde,şu anda yapılanları,İspanya 1978 yılında yaptı.Anayasa değişikliği yaptı.

Yorumu oyla      8      4  
ahmet 10 Haziran 2014 Salı 09:21

Geçiniz iyi polis kötü polis numaralarını geçmişte de olmuştu kıbrıs Türk cumhuriyetinde bayrağımızı indrmeye çalışan direkten aşağıya sağ inmemişti biz sarı öküzü vermekle hata ettik zaten

Yorumu oyla      8      4  
misafir 10 Haziran 2014 Salı 07:41

pkk terör örgütünün her dediği yapılırsa olacağı budur.Yok efendim Türkçe köy isimleri değişsin dediler değişiyor , yok efendim TC ifadesi kullanılmasın dediler , yıllarca çocuklarımızın söylediği andımızı kaldırdılar bunlar gibi şeyleri yaparsanız onlarda size başkaldırırlar.Hangi devlet bir terör örgütünün lideri ile görüşür , hangi devlet bir terör örgütünün istediklerini göz önüne alarak açılım ve isteklerini yerine getirir ?

Yorumu oyla      11      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Görmez Diyanet işleri vizyonunu anlattı
Diyanet İşleri Başkanlığının yurt dışı hizmetlerinin ana esaslarının ele ...
Güllüce: ‘Çevrecilerin artmasını istiyoruz’
Türkiye genelinde stratejik mekânsal plan çalışmalarına başlandı. Çevre ...
Başbakan Erdoğan ihracatçılara seslendi
Erdoğan terörün Türkiye'ye can maliyetinin yaklaşık 40 bin kişi, maddi ...
 
Güllüce: ‘Çevre tüm toplumun sorumluluğudur’
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın çevre konusunda yaptığı faaliyetlerle ...
Ramazan'ın Teması: 'Kimse Yalnız Kalmasın'
Diyanet işleri Başkanlığı, bu yıl ramazan ayında “kimse yalnız kalmasın” ...
‘Avuçlarını yaladılar’
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, " İstanbul'a gelip, provokatif çağrılar ...
 
Başbakan Erdoğan’dan Ovit hatırlatması
Erdoğan, ‘Biz 12 yılda 117 kilometre uzunluğunda 122 adet tüneli sürücülerimiz ...
Erzurum’a gölet müjdesi
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Oltu ...
‘10 ağustos Türkiye için bir milat olacak’
Erdoğan, “Artık Cumhurbaşkanı seçme konusunda da karar doğrudan doğruya ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri