Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Trendyol 1. Lig: MKE Ankaragücü: 2 - Sakaryaspor: 1
 Trendyol 1. Lig: MKE Ankaragücü: 2 - Sakaryaspor: 1
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
HABERLER>SİYASET
26 Mayıs 2014 Pazartesi - 00:45

Aziziye’de dönüşüm seferberliği

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Dadaşkent 200 Evler bölgesinin dönüşümü için düğmeye bastı. Başkan Orhan, kentsel dönüşüm için hak sahipleriyle bir araya gelerek, istişare etti.

Aziziye’de dönüşüm seferberliği

ERZURUM (İHA) - Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Dadaşkent 200 Evler bölgesinin dönüşümü için düğmeye bastı. Başkan Orhan, kentsel dönüşüm için hak sahipleriyle bir araya gelerek, istişare etti.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Dadaşkent Selçuklu Mahallesi’ne bağlı 200 Evler bölgesi için kentsel dönüşüm hamlesi başlattı. 200 Evler sakinleriyle bir araya gelen Başkan Orhan, kentsel dönüşüm uygulaması hakkında bilgi vererek, destek istedi.

Dadaşkent’in dönüşüm bekleyen tek bölgesinin 200 Evler olduğunu ifade eden Başkan Orhan, kentsel dönüşümün 200 Evler için kaçınılmaz olduğunu, bu bölgeyi hak sahipleriyle el ve gönül birliği içerisinde kamulaştırarak, buradaki hak sahiplerine daha yaşanabilir modern konutlar sunmak amacında olduklarını ifade etti. Kentsel dönüşümü bölgede yaşayan vatandaşların rızasını ve desteğini alarak gerçekleştirmek istediklerinin altını çizen Başkan Orhan, “Bizim hizmet perspektifimizi ‘ben’ değil ‘biz’ felsefesi oluşturmaktadır. Bunun için yapacağımız her çalışmada olduğu gibi, kentsel dönüşümde de hemşehrilerimizin desteğini almak istiyoruz. Gezköy’ün ardından Dadaşkent’te dönüşüme ihtiyaç duyulan tek bölge 200 Evler… Burada da hemşehrilerimizle sürekli istişare ederek, talepleri ve beklentileri dinleyeceğiz, imkanları ortaya koyacağız. Toplu Konut İdaresi’yle birlikte buranın dönüşümünü sağlayarak, hemşehrilerimize daha rahat ve daha ferah bir yaşam alanı sunmak için çalışacağız. Bunun için hemşehrilerimizin bizlere destek vermesini, bizlere güvenmelerini istiyoruz. Bizim gönlümüz hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasını ve hak kaybına uğramasını istemez. Bunun için hep birlikte el ve gönül birliği içerisinde çalışacağız.” dedi.

AZİZİYE’Yİ ERZURUM’UN EN GÜZEL YAŞAM MERKEZİ HALİNE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

İlçede Gezköy ve Ilıca’da birlikte yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarının olduğunu hatırlatan Başkan Orhan, “Gezköy’de dönüşüm tamamlandı ve konutlaşma süreci ile ilgili çalışmalar sürüyor. Ilıca’da yine bir yandan yıkım sürerken, diğer yandan ihale süreciyle ilgili, TOKİ ile görüşmelerimiz devam ediyor. Amacımız ilçemizi her mahallesi ve sokağıyla, kent dokusuna uygun, yaşanabilir, ferah ve örnek bir ilçe haline getirmek. Bunun için biz ekibimizle birlikte gecemizi gündüzümüze katacağımızın sözünü hemşehrilerimize vermiştik. İnşallah hemşehrilerimizin de dua ve desteklerini her zaman arkamızda hissederek, Aziziye’yi Erzurum’un en güzel yaşam merkezi haline getirmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

BAKAN GÜLLÜCE, ERZURUM İÇİN BÜYÜK ŞANS

Erzurum genelinde bir çok bölgede kentsel dönüşüme ihtiyaç duyulduğunu, bu bağlamda Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin Erzurumlu olmasının şehir açısından büyük bir şans olduğunu kaydeden Başkan Orhan, “Sayın bakanımızın Erzurumlu olması bizim için çok büyük bir şans. Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Erzurum’da da bir dönüşüm hamlesi başlatıldı. Sayın bakanımız Erzurum’da da dönüşüme hız verilmesini istedi. Biz de Aziziye Belediyesi olarak sayın bakanımızın desteğini alarak ve bu avantajı en iyi şekilde kullanarak, ilçemizde dönüşüme ihtiyaç duyulan alanları bir an önce sonuçlandırmak istiyoruz.” diye konuştu.

MUHTAR TERZİOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

Başkan Orhan daha sonra toplantıya katılan 200 Evler sakinlerinin talep ve beklentilerini dinledi. Toplantıya katılan Selçuklu Mahallesi Muhtarı Şinasi Terzioğlu da, Başkan Orhan’a kentsel dönüşüm hamlesi için teşekkür ederek, “Biz belediye başkanımızın halkın yanında olacağına yürekten inanıyoruz. 200 Evler’in dönüşümü için vatandaşlarla bir araya gelerek istişare etmesi güzel bir girişim. Belediye başkanımızın bu konuda yanımızda olacağını biliyoruz. Kendisine düzenlediği toplantı ve 200 Evler sakinlerini rahatlatan açıklamaları için teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 
Arslan milli takım seçmelerinde üçüncü oldu
 
Yerel gazetelere İletişimden pazarlama testi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ahmet ACAR 26 Mayıs 2014 Pazartesi 07:59

KÖYSEL DÖNÜŞÜM...Zavallı şehrim zavallı memleketim. Dadaşkentin üst kısmına yolun üstüne Prof. Dr. İhsan Doğramacı Bulvarına Emel çatal lisesinin yanına AFET konutları yapıldı. Afet ki afet çirkin boş pislik ve rezalet içerisinde Bölgenin en güzel yerinde sağolasın ruhsat veren belediye sağolasın devletim.. Yzaık herkes ileri biz geri... Ha bir de yıllarca orada yatırımları değerlensin diye bekelyenler varya onlar da köysel dönüşümle mutlu olmuşlardır. YAZIKLAR OLSUN BU BİRİKET YIĞININI ORAYA YERLEŞTİREN ALÇAKLARA...

Yorumu oyla      9      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öztürk gündemi ele aldı
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, gündeme ...
Sertoğlu’ndan Miraç Kandili mesajı
Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Mübarek Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Pasinler’de 168 konut sahibini bulacak
Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ...
 
Ala: ‘Milletimin kadirşinas olduğunu biliyorum’
İçişleri Bakanı Ala, “Seçimler, geçmişin muhasebesi değil, geleceğin planlanmasıdır. ...
Sekmen Erzurum’u tanıttı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'u Kanal 7 Televizyonu'nda tanıttı.
‘Kitapçı yalakalıktan hoşlanmazdı’
Nihat Bey'in ardından’ başlıklı yazısında Karaman, “Dürüst namuslu ve ...
 
‘Erzurum’da yatırım atılımı başlatmak istiyoruz’
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ‘Erzurum'da yatırım hareketi ...
Yılmaz’dan Orhan’a birincilik tebriki
Yılmaz, yerel seçimlerde en yüksek oy oranı ile Erzurum birincisi olan ...
‘Ala ve Güllüce Erzurum için bir şanstır’
Yılmaz, "AK Partiye destek vermiş bir şehir olmak zaten başlı başına bir ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri