Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Trendyol 1. Lig: MKE Ankaragücü: 2 - Sakaryaspor: 1
 Trendyol 1. Lig: MKE Ankaragücü: 2 - Sakaryaspor: 1
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
HABERLER>SPOR
19 Mayıs 2014 Pazartesi - 02:25

Maraş’tan ötesi yok…

ERZURUM Spor Servisi-ÖZEL-Erzurum Büyükşehir Belediyespor taraftarlarında Hacettepe travması etkisini sürdürüyor.

Maraş’tan ötesi yok…

Erzurum Büyükşehir Belediyespor taraftarlarında Hacettepe travması etkisini sürdürüyor. Kahramanmaraş’ta oynanan playoff yarıfinal maçında 3-2’lik bir yenilgi alarak taraftarlarını hüsrana sürükleyen mavibeyazlı ekip 2013-2014 sezonunu hayal kırıklığıyla kapatırken, taraftarlar, alınan sonucun ve sergilenen oyunun Büyükşehir’e yakışmadığı görüşünde.

FUTBOLCULARA TEPKİ

Sahaya çıkan 14 futbolcu içinde sadece birkaç futbolcunun finali ister bir görüntü verdiğini, diğerlerinin ise beceriksizlik ve isteksizlik içinde, maçın tamamlanmasını bekler bir hal içinde bulunduğunu öne süren taraftarlar, ‘Erzurum Kahramanmaraş’taydı. Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Kahramanmaraş’taydı. Ama futbolcuların sadece isimleri Kahramanmaraş’taydı.” diyerek tepkilerini ortaya koydular.

‘ERZURUM MARAŞ’TAYDI, ANCAK FUTBOLCULAR YOKTU..’

Kahramanmaraş’ta yaşatılan çöküntünün irdelenmesi, futbolculara ceza verilmesini isteyen taraftarlar,’Bu şehirde ilk kez valimiz deplasmana gelerek tribünden destek verdi. Erzurum’un sinerjisini Kahramanmaraş’a taşıyarak herkesi motive etti. Ancak futbolcular sanki Erzurum’un beklentilerine ve heyecanına kendilerini kapatarak, hepimize büyük bir hüsran yaşattılar. 12 Mayıs ilimizin spor tarihinde kara bir sayfa oldu” dediler.

‘ALTIPARMAK’A MÜTEŞEKKİRİZ’

Erzurum halkının Vali Ahmet Altıparmak’a yürekten müteşekkir olduğunun altını çizen taraftarlar, “ Maçta anlamadığımız şey, futbolcuların isteksizliğiydi. Sanki kazanmak istemiyor gibi bir görüntü verdiler. Pas atamadılar, şut çekemediler. İkinci yarının başında elde edilen üstünlüğü korumak için defans bile yapmadılar. Laubalilik içindeydiler. Onur Demir ve Erdinç Pekgöz kalemizden üç gollük şutu çıkarmasaydı, sezonun en büyük hezimetini yaşayacaktık. Bu isteksizliğin sebebi mutlaka araştırılmalı. Erzurum’un umudunu yok edenler bunun cevabını vermeli’ ifadeleriyle tespitlerini aktardılar.

NİÇİN İSTEMEDİLER?

Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal’ın maç öncesi verdiği röportajda taraftardan helallik istediğini, onun da maç öncesi ümitsiz bir durum gösterdiğini kaydeden taraftarlar, Yavuz İncedal kulüple ilişkisini kesmeden önce bu durumu açıklığa kavuşturmalı. Büyükşehir futbolcuları niçin taraftar kadar ikinci ligi istememiştir, sorusunu cevaplandırmalı’ dediler.

ÖZE DÖNME ZAMANI

Erzurum’da artık öze dönme zamanının geldiğini, futbolcudan teknik yönetime kadar Büyükşehir’i yeniden yapılandırılması gerektiğini belirten taraftarlar, Erzurum amatör liginden futbolcu seçilmesini, takımın başına da Erzurumlu bir hocanın getirilmesini istediler. Maçta Erzurumlu futbolcu Erdinç Pekgöz’ün cansiperane mücadelesinin göz önüne alınmasını isteyen taraftar, bu durumun takım için bir şablon oluşturması gerektiği görüşünde birleştiler.

ÖRNEK ÜÇ FUTBOLCU

Sefer Sever, Erdinç Pekgöz ve Onur Demir’in oyunları ve duruşlarıyla, maçtan geriye kalan tek teselli olduğunu, bu üç futbolcunun ortaya koyduğu oyunun takdir edilmesi ve ödüllendirilmesi gerektiğini söyleyen taraftarlar, yeni transfer döneminde, ciddi bir değişim yaşanması ve yeniden yapılandırılmaya gidilmesinin şart olduğunu kaydettiler.

 

 

 

 

 

 
Erzurum kulüp sayısında 2’inci durumda
 
Erzurum 9 Büyükşehir'i geçti
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
MİSAFİR 19 Mayıs 2014 Pazartesi 22:28

2.lige çıkan hacettepenin 9 futbolcusu milli takımlarda yer alıyormuş.Bizim kaç futbolcumuz milli takımda yer alıyor ?Koca bir sıfır.Bir tane vardı ama onu da yarım saat oynattıktan sonra yöneticilerimiz yolladı.Allah bilir o futbolcuya ne kadar para verilmişti.Maalesef ki o para da bazı oyunculara verilen paralar gibi boşa gitti.Erzurumspor kapanmaya doğru gittiği durumlarda bile futbolcuların azimli çabaları insanları heyecanlandırıyordu .Bu azimli çabanın sonucunda herhangi bir parada alamıyorlardı ama onlar ellerinden geleni yapıyorlardı. Şimdi ne oldu ? İstedikleri paralar zamanında yatıyor ama paralarını alamayan futbolcularımız gibi mücadele edemiyorlar veya etmiyorlar.Demek ki her şeyin para para para olduğunu görmekteyiz.İyi futbol önemli değil , taraftar önemli değil önemli olanın PARA olduğunu görmekteyiz.Bize iyi oynayan , her şeyin para olmadığını gösteren , taraftarı mutlu eden futbolcular gerekmektedir.

Yorumu oyla      6      4  
GÖRÜŞ(DEVAMI) 19 Mayıs 2014 Pazartesi 16:37

Doğu Anadolu bölgesini araştırın şimdi bizim kadromuzda yer alan futbolculardan bin kart daha iyi futbolcular çıkar.Önemli olan tonlarca para vermek değildir önemli olan kaliteli futbolcu almaktır.Onlarca para verildi ama şu takımda yer alan kaç futbolcunun bu takıma faydası dokundu?

Yorumu oyla      7      4  
GÖRÜŞ 19 Mayıs 2014 Pazartesi 16:34

İlk önce futboldan anlayan iyi bir yönetime sahip olmamız gerekir daha sonra yavuz denilen hocayı yollamak gerekir .Yeni gelecek hocanın daha önce erzurumsporda oynamış bir hoca olmasını tercih ederim. Daha sonra başta Erzurum olmak üzere kars , van , Erzincan gibi çoğunluğunu doğu Anadolu bölgesinde doğmuş oyuncuları almak şarttır.Bunun sebebi en azından bölgeyi ve o bölgede yaşayan halkı tanıdığından .Oyuncu alırken de pahalı oyuncu almaya gerek yok iyi olsun , genç olsun bize yeter.Ne kadar bir kadroda Erzurum doğumlu oyuncu varsa başarıda o oranda artar.Yoksa işte görüyoruz sadece para amaçlı gelen oyuncuların başarılarını .İnsan en azından şu Erzurumspor taraftarları için mücadele eder ama bu durum futbolcularda yok .Sadece paraya odaklanmış galiba.Birde forvete adam alırken iyi oyuncu alınmalıdır.Forvet diye aldıkları oyuncu 2 gol bile atamadı koca sezonda.Bunun gibi gereksiz bir çok oyuncu var takımda.

Yorumu oyla      7      4  
ERDAL ALMAZ 19 Mayıs 2014 Pazartesi 10:35

MEMLEKETİMİZDE EL OLMAK LAZIM

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum kulüp sayısında 2’inci durumda
ERZURUM SPOR SERVİSİ-ÖZEL-Spor Genel Müdürlüğü iller kulüp sayılarını ...
BBS'de11 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da 11 futbolcunun sözleşmesi bitti. A2’den ...
Hacettepespor 2’inci Lig’de
Spor Toto 3. Lig Play-Off finalinde Erzurum Büyükşehir Belediyespor ve ...
 
Buzda Erzurum sinerjisi
Türkiye Buz Pateni Federasyonu Genel Kurulu'na sayılı günler kala, adaylar ...
Karateciler Urumiye’de göğsümüzü kabarttı
Türkiye’den, İran’a giden Türk karateciler, İran’ın Urumiye Eyaleti’nde ...
GHSİM alınteri şehitlerini andı
Manisa’nın Soma İlçesinde Yaşanan ve Türkiye’yi yasa boğan Maden Faciası ...
 
‘Taştaki Türk Günleri’
İhsan KUMRU-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün (GHSİM) 'Taştaki ...
Umuda 'büyük' veda
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Playoff yarı finalinde Hacettepespor’a ...
Masa tenisinde şampiyonlar belli oldu
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri