Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
MİT’ten hainlerin İsveç yapılanmasına darbe
MİT’ten hainlerin İsveç yapılanmasına darbe
Atatürk Üniversitesinin 3 projesi finalde
Atatürk Üniversitesinin 3 projesi finalde
Olur’da dutun pekmeze yolculuğu sürüyor
Olur’da dutun pekmeze yolculuğu sürüyor
Yaz dönemi Kuran kursları başladı
Yaz dönemi Kuran kursları başladı
 Erzurum’da yol verme kavgası
 Erzurum’da yol verme kavgası
HABERLER>EKONOMİ
12 Ekim 2023 Perşembe - 07:20

Çiftçi tarımsal ekonominin nabzını tuttu

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum Ticaret Borsası Ekim ayı Meclis Toplantısına katıldı. Vali Mustafa Çiftçi ayrıca Meclis Üyelerinin sorun talep ve önerilerini de dinledi.

Çiftçi tarımsal ekonominin nabzını tuttu

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum Ticaret Borsası Ekim ayı Meclis Toplantısına katıldı. Vali Mustafa Çiftçi ayrıca Meclis Üyelerinin sorun talep ve önerilerini de dinledi.

Erzurum Ticaret Borsası hizmet binasında gerçekleştirilen Ekim Ayı Meclis toplantısına katılan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi”yi, Borsa binasının önünde, Erzurum Ticaret Borsası Yönetim kurulu Başkanı Hakan Oral, Meclis Başkanı Yavuz Güney, yönetim kurulu ve meclis üyeleri karşıladı.

Daha sonra toplantının yapılacağı Meclis Salonuna geçen Vali Mustafa Çiftçi, ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, Meclis Başkanı Yavuz Güney ile Meclis üyeleri ile bir araya geldi.

ETB Başkanı Hakan Oral: İlimiz için proje üretmekten mutluluk duyuyoruz

Erzurum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yavuz Güney’in açılış konuşmasını yaptığı Meclis Toplantısında daha sonra söz alan Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral Erzurum Ticaret Borsası’nın yürüttüğü Erzurum İli Süt Sektörü Soğuk zincir Kurulumu Projesi, Süte Değer Projesi, Erzurum Çarşı Pazar ( ER-OPA) Projesi ile projeleri hazırlanan Gastro Akademi Projesi, Gastronomi Lisesi Projesi, Lisanslı Depoculuk Projesi, Bitki Örtüsü Haritası Projesi, Tarıma Dayalı Besi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi, İlimizde ve İlçelerimizde Seracılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi, Örnek Köy Projesi ile kurulması planlanan Erzurum Ticaret Borsası Fuarcılık ve Ticaret A.Ş ile ilgili Vali Mustafa Çiftçiye bilgiler sundu. Başkan Oral Erzurum’un kalkınması, gelişmesi ve tanıtımı noktasında Erzurum Ticaret Borsasının çalışmalarına devam ettiğini ve kent adına yapılan her bir proje ve çalışmanın kendilerine mutluluk verdiğini ifade etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral’ın sunumunun ardından Meclis üyelerinin sorun talep ve önerilerini dinleyen Vali Çiftçi, Meclis Üyelerinin talep ve önerilerine ilişkin notlar alarak konuların takibinde destek olacağı sözünü verdi.

Vali Çiftçi: ETB’nin projelerini yakınen takip ediyorum

Vali Mustafa Çiftçi ayrıca Erzurum Ticaret Borsası’nın proje ve çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek “Özellikle Soğuk Zincir Süt Kurulumu Projesinin çalışmalarını yakından takip etmekteyim. Başarılı bir çalışma. Bunun gibi birçok projenin Borsa tarafından çalışmaları tamamlanmak üzere. İnşallah en yakın sürede bu çalışmaların meyvesini almış oluruz. Özellikle Erzurum ilimizin tanıtımı noktasında Borsa tarafından coğrafi işaret belgeleri alınarak tescilleri gerçekleştirilen yöresel ürünlerin marka haline getirilmesi ve tanıtılması için yoğun bir mesai harcandığını görüyoruz. Bu anlamda da Gastronomi Lisesinin açılması için önümüzdeki hafta Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’in İlimizi ziyaretinde bu konuyu kendilerine sunacağım” dedi.

Vali Çiftçi ayrıca Çorum’da görev yaptığı dönemlerde de özellikle tarım sektöründe Sivil Toplum Kuruluşları ile ayda bir veya iki ayda bir araya geldiklerini, aynı birlikteliği Erzurum’da da Borsa ve STK’ların katılımı ile yeniden oluşturmak istediğini belirtti.

Erzurum Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme A,Ş araçları için kurban ve kurdele kesildi

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, Meclis Başkanı Yavuz Güney ile Meclis Üyeleri ,Ekim Ayı Meclis Toplantısını ardından , Erzurum Ticaret Borsası Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme A.Ş ‘nin araç filosuna yeni eklenen araçlar için düzenlenen programa katıldılar. Programda yapılan kurban ve kurdele kesiminin ardından hayırlı olsun dileklerini ileten Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, daha sonra Erzurum Ticaret Borsası’ndan ayrıldı.

 
Erzurum'a tüketici bilgilendirme ödülü
 
Teşvikli yatırımlar bölgesel ekonominin can damarı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum'a tüketici bilgilendirme ödülü
Ticaret Bakanlığı tarafından her yıl düzenli olarak çeşitli dallarda tüketici ...
Perakende satış hacmi yüzde 17,2 arttı
Sabit fiyatlarla perakende satış hacmi, ağustosta geçen yılın aynı ayına ...
 İnşaat maliyet endeksi yıllık yüzde 66,46 arttı
İnşaat maliyet endeksi, 2023 yılı Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde ...
 
Erzurum’dan 43 ülkeye ihracat
ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Erzurum’dan bu yılın Eylül ayında 14, ...
ERÇİMSAN’da yönetim güven tazeledi
Aşkale Çimento’nun da bağlı olduğu ERÇİMSAN Holding’in 4 aydır süren genel kurul süreci sona erdi.
Erzurum’da 11 sektör öne geçti
ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Erzurum’dan bu yılın Eylül ayında 15, ...
 
Erzurum ticaret sektöründe kurumsallaşma
ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Küresel kriz, TÜFE artışı ve fiyat dalgalanmalarına ...
 Eylül ayında en çok borsa kazandırdı
Aylık en yüksek reel getiri, tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde ...
İhracat birim değer endeksi açıklandı
İhracat birim değer endeksi Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 1,8 azaldı.
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?

Mevcut kadro korunmalı
Önce Hakan Kutlu ile sözleşme yenilenmeli
Tüm takım yenilenmeli
Yeni Stadyum inşaatı başlamalı
Büyükşehir Taraftara Erzincan’a ulaşım desteği vermeli
Erzurumspor’a mali destek kampanyası başlatılmalı
Erzurumspor’un mevcut kadrosuna özel pirim verilmeli


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri