Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
 Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
33 şehid dualarla anıldı
33 şehid dualarla anıldı
Nenehatun MTAL’den  yıl sonu sergisi
Nenehatun MTAL’den  yıl sonu sergisi
 ETÜ’lü öğrencilerden örnek etkinlik
 ETÜ’lü öğrencilerden örnek etkinlik
HABERLER>BÖLGEDEN
10 Şubat 2023 Cuma - 16:37

Bu dayanışmanın benzeri yok

Ağrı’da tandırlar depremzedelere ekmek pişirmek için yanıyor, Bitlis’te sobacılar deprem mağdurlarını ısıtmak için çekiç sallıyor,  Erzincan’da esnaf siftahını gönderiyor, Erzurum’da Analar depremzede çocuklar için çorap örüyor.

Bu dayanışmanın benzeri yok

Türk Milleti kardeşlik, birlik ve beraberlikte benzersizliğiyle dünyaya mesaj veriyor. Ağrı’da tandırlar depremzedelere ekmek pişirmek için yanıyor, Bitlis’te sobacılar deprem mağdurlarını ısıtmak için çekiç sallıyor,  Erzincan’da esnaf siftahını gönderiyor, Erzurum’da Analar depremzede çocuklar için çorap örüyor. Kimi duasını, kimi parasını depremzede kardeşleriyle paylaşıyor.

 

AĞRI’DA TANDIRLAR DEPREMZEDELER İÇİN YAKILDI
Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ilde büyük can kaybına neden olan depremin ardından Ağrı merkez ve ilçelerinde başlatılan kampanya ile gönüllüler tandırlarda depremzedeler için ekmek pişirildi.
Ağrı’da deprem bölgeleri için başlatılan yardım kampanyası için vatandaşlar destek vermeye devam ediyor. Kentte Köy Okulları Yardım Projesi Derneği ve Ağrılı Şairler ve Yazarlar Birliği tarafından başlatılan kampanya ile il genelinde gönüllüler, tandırlarını yakarak depremzedeler için ekmek pişirdi.
Hayırseverlerin katkıları ile alınan unlardan yapılan yaklaşık 10 bin tandır ekmeği, deprem bölgelerine gönderilmek üzere valilik ve sosyal yardımlaşma vakfının görevlendirdiği görevliler tarafından toplanarak, deprem bölgelerine gönderildi.

BİNGÖL’DEN DEPREM BÖLGESİNE 796 PERSONEL GÖNDERİLDİ

Bingöl Valiliği, 10 ili vuran deprem nedeniyle bölgelere 796 personel, 79 araç gönderildiğini açıkladı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 2 büyük deprem 10 ilde yıkıma neden oldu. Depremden sonra ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’den de bölgelere personeller ve araçlar gönderildi.

Deprem bölgesine 796 personel gönderildiğini açıklayan valilik, “7 minibüs, 12 otobüs, 17 hizmet aracı, 13 ambulans, 5 ekskavatör, 7 kamyon, 8 vinç, 4 loder, 5 tır, 1’de itfaiye aracı olmak üzere toplamda 79 araç bölgelere gönderildi. İlimizde deprem bölgelerine araç ve personel desteği devam etmektedir” denildi.

YARDIM TOPLAMA FAALİYETLERİNE YÖNELİK TOPLANTI DÜZENLENDİ

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ilde yıkımlara neden olan 7,7 ve 7,6 şiddetinde ki depremler sonrasında Erzincan’da başlatılan yardım toplama faaliyetleri ile ilgili olarak Vali Mehmet Makas başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

AFAD İl Müdürlüğü Toplantı salonunda Vali Mehmet Makas başkanlığında düzenlenen toplantıya; Belediye Başkanı Bekir Aksun, Vali Yardımcıları Mehmet Deniz Arabacı, Yunus Emre Temel ve Ömer Özbay, ilgili kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve mesleki odaların yöneticileri katıldı.

Yaptıkları yardımlardan dolayı tüm Erzincanlılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Vali Makas, toplantıda yaptığı açıklamada,

“Hemşehrilerimizin destekleriyle Erzincan'da toplanan yardımları, AFAD Başkanlığı tarafından yapılan planlamaya göre bizim ilimize verilen Malatya ve Adıyaman illerine yönlendiriyoruz. Bu şu demek değil, Maraş’a, Hatay’a hiç gitmeyeceğiz. Akrabaları olan hemşerilerimiz var. Yardım toplamış Hatay’a gideyim diyor. Ona da engel değiliz. Gerekli izinleri veriyoruz." dedi.

Vali Makas konuşmasının devamında, "İki olayı anlatmak istiyorum. İlimiz merkez Dörtyol mevkiinde ki çadırı Kitap Fuarı amacıyla kurmuştuk. İlimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıldönümünü Kültür Sanat Günleri ile kutlayacaktık. Fakat yaşanan bu büyük afet dolayısıyla, bugün acımız var. Hüznümüz var. Matemimiz var. O çadırı Belediyemiz ve Rektörlüğümüz ile birlikte Valiliğimiz olarak bir karar aldık. Yardım toplama çadırı haline getirdik. Orada bir evladımız şeffaf 5 litrelik yağ bidonuna köy yumurtası koymuş getirmiş. Yine bugün sanayi de bir ustamızın evladı biriktirdiği harçlıkları ile aldığı gram altını, illa ben bunu Valiliğe teslim edeceğim diye alıp bize getirdi. Bunlar Erzincanlının içliliği. Az veren canından, çok veren malından ama bu afette az verende çok verende önce malından veriyor. Bu, vatan evlatlarının ne kadar kaliteli, ne kadar mayasının sağlam olduğunu gösteriyor. 81 vilayetimiz adeta birbiri ile yarışıyor. Ne yapabiliriz diye. Bu yarışta Erzincan’ımız da 7’den 77’ye üzerine düşenleri ifa ediyor. Ben tüm vatandaşlarımıza, iş adamlarımıza, STK'larımıza siyasi partilerimize, meslek odalarımıza, yerel yönetimlerimize, kamu kurumlarımıza, katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Allah her birini var etsin. Biz inanıyoruz ki bu millet bu yarayı da tez zamanda saracaktır. Bir olmuşuz, iri olmuşuz, diri olmuşuz, hep beraber bu yarayı sarıyoruz. Ben inanıyorum ki bu memleket en kısa zaman da ayağa kalkacak ve 10 vilayetimizi eskisinden çok daha güzel hale getirecek ve yine 13 milyon vatandaşımızın yaşadığı coğrafya yeniden eski güzel günlerine kavuşacak.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, toplantıya katılanlar hem yaptıkları çalışmalar konusunda katılımcılara bilgiler verdiler hem de yapılması gerekenler hakkında görüşlerini bildirdiler.

ERZİNCAN ESNAFI DA DEPREMZEDELER İÇİN TEK YÜREK OLDU

Erzincan’da depremzedelere destek için bir araya gelen marangozlar ve demirciler imece usulü çalışarak deprem bölgelerinin ihtiyaçlarını karşılıyorlar.

Vali Mehmet Makas, beraberinde Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu, Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkan Yardımcısı Namık Polater ve siyasi parti temsilcileri ile birlikte ilk olarak Yeni Sanayi Sitesi’nde deprem bölgesinin ihtiyacı olan malzemeleri üreten marangoz esnafını ziyaret ederek, bir süre görüştü ve çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

Vali Makas daha sonra beraberindekiler ile birlikte demirci ve sobacı esnaflar ile bir araya gelerek soba üretimi yapılan atölyeleri ziyaret etti ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Erzincan’da her kesimden vatandaşın nasıl yardım ederim diyerek tek yürek olduğunu belirten Vali Makas; “Üreten esnaflarımızın da gece gündüz demeden, herhangi bir karşılık beklemeden depremzedeler için çaba sarf etmeleri taktire şayandır. Herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

HAKKARİ’DEN GİDEN ÖĞRETMENLER 12 KİŞİYİ KURTARDI

Hakkari’den Hatay’a giden öğretmenler, 5 gün içerisinde 12 kişiyi enkazdan sağ çıkarttı.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ilde yıkıma neden olan depremin hemen akabinde Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki arama kurtarma ekipleri Hatay’a sevk edildi. Bölgede arama kurtarma faaliyetine başlayan öğretmenler, enkaz altında kalan vatandaşlarımızı kurtarmaya devam ediyor. Tamamı öğretmenlerden oluşan ekip, yaptıkları çalışmalarda 5 gün içerisinde toplam 12 kişiyi enkazdan sağ olarak kurtardı.

PİŞİRDİKLERİ EKMEKLERİ DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERDİLER

Hakkari'deki kadınlar deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan ekmek ihtiyacının giderilmesi için tandırlar yakarak bayatlama süresi uzun olan tandır ekmeği pişirip deprem bölgesine gönderiyor.

Hakkari ve ilçelerindeki kadınlar, tandırlarda ekmek pişirerek deprem bölgesine göndermeye devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde yıkıma neden olan depremlerin ardından Türkiye geneli başlatılan yardımlar sürüyor.

Hakkari'nin Gazi Mahallesi’nde ikamet eden Hetem ve Levent Koç'un aileleri, en çok ihtiyaç duyulan ekmek için kolları sıvadı. Sabah saat 03.00’da tandır başına geçen anneler bir taraftan ekmek pişirdiler diğer taraftan da dua ettiler. Anneler, “Allah'ım deprem olduğu günden beri hiç uyumadık. Hayatını kaybedenlerin üzüntüsünü yaşıyoruz. Allah'tan dileğimiz bir daha depremlerin yaşanmamasıdır. Allah başka acı göstermesin" dediler.

Pişirilen ekmekler aynı gün deprem bölgesine doğru yola çıkartıldı.

KARS’TA DEPREM BÖLGESİNE 61 TIR YARDIM GÖNDERİLDİ

Kars’tan deprem bölgesine 61 tır yardım malzemesi gönderildi.

Kars Valisi/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün çağrısıyla başlatılan ve Karslıların yoğun ilgi gösterdiği yardım kampanyası kısa sürede çığ gibi büyüdü.

Kars Valiliği öncülüğünde deprem bölgesine, 55 bin 509 koli giysi, 10 bin 547 koli gıda, 6 bin 678 bebek ile çocuk malzemesi, bin 57 ısınma malzemesi, 76 power bank, 26 bin 600 koli su ve içecek, 25 bin ekmek, 10 bin 265 battaniye, 7 bin 397 koli hijyen ve temizlik malzemesi, 3 bin 783 atkı-bere-eldiven, bin 130 bot ayakkabı, 680 yatak, 20 ton odun, 30 çadır ve 50 kazma kürek gönderildi.

Konuyla ilgili olarak Vali Türker Öksüz, yaptığı paylaşımda, “Afetzede kardaşlerimiz için seferber olan değerli kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız, siyasi parti temsilcilerimiz, oda başkanlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve yardımlar konusunda teveccüh gösteren Karslı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyor” ifadelerine yer verdi.

DEPREMZEDELER ARDAHAN'DA ÜNİVERSİTE SOSYAL TESİSLERİNE YERLEŞTİRİLDİ

Depremzedeler Ardahan'da üniversite sosyal tesislerine yerleştirilmeye başlandı.

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen vatandaşlar Ardahan'a getirilmeye başlandı. Depremzede ailelerin konaklanması için üniversite sosyal tesislerine yerleştirilmeye başlandı.

Depremzedeleri ziyaret eden Ardahan Valisi Hüseyin Öner, devlet olarak yaraların sarılması için seferber olunduğunu ifade etti. Depremzedeler ile bir süre sohbet eden Vali Öner, "Acınız acımızdır. Depremin olduğu an itibariyle devletimiz vatandaşı için seferber oldu. Bize düşen her ne varsa yapılıyor. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

IĞDIR'DAN DEPREM BÖLGESİNE 50 TIR YARDIM GÖNDERİLDİ

Iğdır Valiliği koordinesinde Kahramanmaraş ve çevre İllerimizde meydana gelen deprem sonrası toplanan 50 tır yardım gönderildi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardından afet bölgesine destek için tüm Türkiye'de olduğu gibi Iğdır'da da giyecek ve yiyecek ve ısınma malzemeleri gönderilmeye devam ediliyor. Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından kış şartlarını da göz önünde bulundurarak bölgeye gönderilmek üzere vatandaşların getirdiği battaniye, bot, kışlık kıyafet ve ısıtıcı, çocuk bezi, un, sular, ekmek Iğdır AFAD Müdürlüğünde toplandı. Toplanan malzemeler daha sonra burada tırlara yüklenerek deprem bölgesine gönderildi. Depremin olduğu günden bugüne Iğdır'dan deprem bölgesine toplam 50 tır malzeme gönderildi. Yapılan çağrı üzerine bölgeye gönderilmek üzere kefenlerde toplanarak bölgeye gönderildi.

MEHMETÇİK, MALATYA’DA SICAK YEMEK DAĞITIMINA DEVAM EDİYOR

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Mehmetçiğin Malatya’da sıcak yemek dağıtıma devam ettiğini bildirdi.

MSB’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Mehmetçiklerimiz, Malatya'da vatandaşlarımıza aralıksız şekilde sıcak yemek dağıtmaya devam ediyor” denildi.

DEPREMZEDELER TRABZON’A GETİRİLDİ

Trabzonspor, depremden etkilenen vatandaşlara yardım çalışmalarına devam ediyor. Trabzonspor takım otobüsü ile 39 depremzede bugün Trabzon’a geldi.

AFAD’ın başlattığı yardım kampanyasına destek veren Trabzonspor, aşırı soğuğa dayanıklı uyku tulumu ve kışlık ürünler içeren yardım tırları haricinde takım otobüsünü de Malatya’daki depremzedelerin Trabzon’a dönmesi için afet bölgesine göndermişti. Trabzonspor takım otobüsü, bugün sabah 39 kişiyle birlikte Trabzon’a geldi. Depremzedelerin bazıları şehirde konaklayacakları yerlere bırakılırken, bazıları da Giresun ve Ordu’ya ulaştırılmak üzere servis aracına bindirildi.

MUNZUR ÜNİVERSİTESİ MALATYA’DA MOBİL MUTFAK KURDU

Tunceli Munzur Üniversitesi deprem bölgesi Malatya’ya mobil mutfak kurdu.

Tunceli Munzur Üniversitesi Rektörlüğü, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremden etkilenen Malatya’da mobil mutfak kurarken, ihtiyaç sahiplerine su ve ekmek desteğinde de bulunuyor. Yurtdışından gelen ekipleri tercüman desteği de sağlanırken, 20 kişilik akademisyen de depremden etkilenen binaların denetim ve kontrolünde görevlendirildi.

Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, Kahramanmaraş’ta gerçekleşen ve 10 ili etkileyen depremin ardından harekete geçtiklerini belirterek, “Depremden etkilenen Malatya'da vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla İl Afet Koordinasyon Kurulu ile istişarede bulunarak Üniversitemizce 7 Şubat 2023 tarihi itibariyle başladığımız ve devam edecek olan yardım desteği kapsamında; her gün 10 bin su, 2 bin ekmek gönderilmekte. Mobil mutfak oluşturularak 2 aşçı ve 6 garson ile öğlen ve akşam olmak üzere her gün 6 bin kişilik sıcak çorba ve içecek dağıtımı yapılmaktadır” dedi.

Bölgede yurt dışından gelen kurtarma ekiplerine tercümanlık yapmak üzere iki öğretim üyesinin görevlendirildiğini aktaran İpek, “Ayrıca deprem bölgesinde zarar gören binaların denetim ve kontrollerini yapmak üzere öğretim üyesi ve mühendislerden oluşan 20 kişilik bir ekip sahaya sevk edilmiş, depremden etkilenen ve barınma ihtiyacı olan vatandaşlarımız için 600 kişilik yer tahsisi yapılarak Üniversitemiz Merkezi Konferans Salonu barınma hizmetine açılmıştır. Zor günlerde ortaya koyduğu dayanışma ile millet olma duygusunu en güçlü şekilde sergileyen vatandaşlarımız ve devletimiz gibi Munzur Üniversitesi de yaşanan deprem felaketinden etkilenen vatandaşların yanında olmayı sürdürecek. Tüm personeli ve imkanları ile konuya duyarlılık göstererek depremin yaralarının sarılması konusunda yardımlara devam edecektir” diye konuştu.

ÇEMİŞGEZEK BELEDİYESİ TOKİ KONUTLARINI DEPREMZEDELERE AÇTI

Tunceli’nin Çemişgezek Belediyesi, ilçede bulunan 100 TOKİ konutunu depremzedeler için kullanıma açtı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde binlerce konut çökerken, yine binlerce kişi hayatını kaybetti ve yaralandı. Dünyadan ve tüm Türkiye’den deprem bölgelerine yardımlar sürüyor. Bu çerçevede Çemişgezek Belediyesi, ilçede bulunan 100 TOKİ konutu, depremzedeler için kullanıma hazır hale getirildi.

Çemişgezek Belediyesinden yapılan açıklamada, “Dışarıda kalan depremzede dostlarınız, tanıdıklarınız var ise yönlendirme için bizlerle ya da Çemişgezek Belediye Başkanlığı ile iletişime geçebilirsiniz” denildi.

TUŞBA BELEDİYESİ PERSONELLERİNDEN DEPREMZEDELERE DESTEK KAMPANYASI

Van’ın Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman ve belediye çalışanları, deprem bölgesindeki afetzedelere ulaştırılmak üzere nakdi yardım kampanyası başlattı.

Belediye meclis üyeleri, belediye idarecileri ve personeli ile bir araya gelen Başkan Akman, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan deprem nedeniyle afetzedelere gönderilmek üzere başlattıkları yardım kampanyası hakkında istişarelerde bulundu. Başlattıkları yardım kampanyasının tamamen belediyeden bağımsız gönüllülük esasına dayalı bir çalışma olduğunu söyleyen Başkan Akman, personelin kampanyaya destek verip vermemekte özgür olduğunu dile getirdi. Başkan Akman, “2011 yılında büyük iki deprem yaşayan bir il olarak depremzedelerin acısını en derin şekilde hissetmekteyiz. Üzüntümüzün tarifi yok. Onları en iyi biz anlarız, acıları acımızdır” dedi

Tuşba Belediyesi çalışanları olarak depremzedelerin yanında olduklarını ve yaralarını birlikte saracaklarını hissettirmeleri gerektiğini de vurgulayan Başkan Akman, “Haydi Tuşba gün bir olma günüdür, o da bugündür. Depremzedelerimiz için tek yürek olma günüdür. Bu vesile ile deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

ELAZIĞ GSB, YARALARI SARMAYA ÇALIŞIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından lojistik merkezi yapılan Elazığ Gençlik Merkezi’nde depremzedeler için ummalı bir çalışma yapılıyor.

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ilde de etkisi şiddetli bir şekilde hissedilen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerdeki depremzedelerin yaralarını bir nebzede olsa sarmak için Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan şube müdürleri, personelleri ve gönüllüleriyle canla başla çalışıyor. Tüm Türkiye’yi yasa boğan depremdeki tüm depremzedeler için çalışmalar zaman kaybetmeden ve hız kesmeden sürüyor. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bu süreçte bakanlık tarafından ‘Lojistik Koordinasyon Merkezi’ yapıldı. Bingöl, Muş, Van ve Elazığ illerinin il müdürlükleri hazırladıkları toplam 10 yardım tırını Malatya, Adıyaman, Kahramanmaraş Hatay ve Diyarbakır’a sevk etti. Adıyaman ve Malatya illerine gençlik liderleri, gönüllü gençler, farklı kadro ve pozisyonlarda çalışmakta olan personeller görevlendirilerek depremzedelere yardım eli uzatıldı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetlerindeki depremler nedeniyle 10 ilimizde büyük yıkımlar olmuştur. Depremin ilk saatinden itibaren gerek yurtlarımızda gerek tesislerimizde gerekse idari kısımda görev yapan personellerimiz ile öğrenci kardeşlerimize ve vatandaşlarımıza kusursuz bir şekilde ev sahipliği yapılmakta. Bu vesile ile yurt müdürlüklerimizde görev yapan idareci ve çalışanlarımıza, ayrıca tesislerimizde görevlerini icra eden tesis amirlerimiz ile tesis çalışanlarımıza ve idari kısımda görevlerini eksiksiz şekilde yerine getiren arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Depremin ilk anından itibaren çevre illerimize ivedi şekilde lazım olan malzemelerin tedarik edilip nakledilmesinde görev alan idareci ve şoför arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz. Bakanlığımız tarafından ‘Lojistik Üs’ olarak belirlenen il müdürlüğümüz koordinesinde şimdiye kadar; Malatya’ya 4 tır, Adıyaman’a 4 tır, Hatay’a 1 tır, Kahramanmaraş’a 1 tır, olmak üzere toplam 10 tır yardım malzemesi gönderilmiştir. Bu vesile ile geçmişte olduğu gibi şimdi de birbirimize sıkı sıkıya sarılarak bu zor günlerin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Gelinen noktada ilk günden beri özveri ve vicdani olarak görev yapan ve yapacak olan personellerimize gönülden teşekkür ediyoruz. Rabbim bizleri afetlerden korusun. Allah’a emanet olun ” denildi.

 
Deprem şehidi Yerlikaya dualarla uğurlandı
 
Depremde şehit düşen sözleşmeli er toprağa verildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Azerbaycan yardım konvoyu deprem bölgesinde
Azerbaycan’dan deprem bölgelerine yardım için yola çıkan 14 araçlık konvoy, Erzurum'un ...
Aşkale’de 3.3 büyüklüğünde iki deprem
Erzurum’un Aşkale ilçesinde 3.3 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.
‘Vakit iyilik vakti’
Doğu Anadolu’dan afet bölgesine kardeşlik köprüsü kuruldu. Erzurum’dan ...
 
Pasinlerli gönüllü operatörler yola çıktı
Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sonrası 10 ilde arama kurtarma çalışmaları ...
Yakutiye Belediyesi’nden yardım eli
Türkiye’yi yasa boğan ve on ilde meydana gelen deprem sonrası, Türkiye’nin ...
2 yaşındaki Mehmet 79 saat sonra sağ kurtarıldı
Hatay’da Erzurum AFAD ekibi tarafından depremden 79 saat sonra enkaz altından ...
 
Sekmen: Yaralarımızı hep birlikte saracağız
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, felaketin yaşandığı bölgelerde incelemelerde bulundu.
Pasinler’den deprem bölgesine yardım
Pasinler Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına Pasinlerliler ...
Palandökenli dadaşlardan örnek duyarlılık
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinin merkez üssü olduğu ve ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri