Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Büyük Palandöken Tabyası tarihi bekliyor
Büyük Palandöken Tabyası tarihi bekliyor
Erzurum AB’nin seçtiği 7 il arasına girdi
Erzurum AB’nin seçtiği 7 il arasına girdi
Erzurum’da coğrafi ürün çeşitliliği artıyor
Erzurum’da coğrafi ürün çeşitliliği artıyor
Oltu’da öğrenci servisleri denetlendi
Oltu’da öğrenci servisleri denetlendi
GSİM’den öğrencileri karşılama etkinliği
GSİM’den öğrencileri karşılama etkinliği
HABERLER>GUNCEL
14 Eylül 2024 Cumartesi - 05:12

Atama kararları açıklandı

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı, karar ile birlikte 4 bakanlığa yeni Bakan Yardımcıları atandı.

Atama kararları açıklandı

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı, karar ile birlikte 4 bakanlığa yeni Bakan Yardımcıları atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile birlikte, Milli Eğitim Bakanlığında Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu görevden alındı, yerine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürü Muhammed Bilal Macit atandı. Milli Savunma Bakanlığında Bakan Yardımcısı Celal Sami Tüfekçi görevden alındı, yerine ise Musa Heybet atandı. Sağlık Bakanlığı'nda Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz görevden alındı, yerine ise Yasin Ayfer Erkoç atandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, Muhammet Kasım Gönüllü atandı.

Ayrıca karar ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu görevden alındı. Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Erhan Karakaya, Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ise Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay atandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda ise Milli Teknoloji Genel Müdür Yardımcıları İlknur İnam ve İrfan Keskin görevden alındı. Milli Teknoloji Genel Müdür Yardımcılığına Emre Dabak atandı.

Karara göre Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda, Altyapı Genel Müdürlüğüne Yalçın Eyigün, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne Burak Aykan, Denizcilik Genel Müdürlüğüne Ünal Baylan, Personel Genel Müdürlüğüne, Necmiye Leyla Akıncı, Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğüne Salih Tan, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğüne Murat Baştor, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına Kamuran Yazıcı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Araştırmaları Merkezi Başkanlığına Selami Yazıcı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına İbrahim Kolcu, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Enes Çakmak, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Akkaya, Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Selim Koçbay, TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Ufuk Yalçın atandı.

Karar ile birlikte Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığına Orhan Aydın, Başkan Yardımcılığına Mesut Güner, Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Ahmet Yozgatlıgil atandı. Ayrıca Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Ahmet Berat Çonkar, Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine Kerim Taşkıran ve Muhammed Talha Pamukçu atandı. Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılığına ise Murat Kazancı atandı. Ayrıca Orman Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılıklarına Muhammed Salih Çetiner, Mustafa Özkaya ve İbrahim Yüzer atandı. Antalya Orman Bölge Müdürlüğüne ise İzmir Orman Bölge Müdürü Zafer Derince getirildi. Karar ile birlikte Rekabet Kurulu Üyesi Berat Uzun görevden alındı. Yerine ise kalan süreyi tamamlamak üzere Rıdvan Duran atandı.

 
Sekmen, Bakan Yardımcısı Gümen'i ağırladı
 
ATAUNİ için yeni yol haritası
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sekmen, Bakan Yardımcısı Gümen'i ağırladı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'da tarım ve ...
ASH İl Müdürlüğü denetimlerini yoğunlaştırdı
Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut, müdürlüğe bağlı ...
İmdadına polis yetişti
Erzurum’da polis, kara yolunda bitkin halde bulduğu kaplumbağaya sahip çıktı.
 
Vali Çiftçi’nin tabya mesaisi
Erzurum Vali Mustafa Çiftçi’nin tarihi ve kültürel emanet olan tabyalarda ...
12 Eylül şehitlerine vefa
12 Eylül 1980 darbesinde cezaevinde yatan ve 'Taş Medreseli Ülkücüler' ...
Kasapoğlu: 12 Eylül’ü unutmadık, unutturmayacağız
12 Eylül darbesinin 44. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan AKasapoğlu, ...
 
Emniyetten sürücülere EDS uyarısı
Erzurum’da 15 güzergahta 23 Eylül 2024 tarihinden itibaren EDS faaliyete geçiyor.
ESKİ’de yeni hizmet binasında sona doğru
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi ESKİ Genel Müdürü ...
Ezgi için Batı Şeria'da cenaze töreni
İsrail askerleri tarafından başından vurularak öldürülen Türk aktivist ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri