Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>EKONOMİ
18 Haziran 2014 Çarşamba - 16:50

Ala ve Eker Ortak Akıl Platformuna katılacak

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından düzenlenen, “2. Erzurum Çalıştayı ve Ortak Akıl Platformu”, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in katılımıyla, 22 Haziran 2014 Pazar günü saat 13.30’da gerçekleştirilecek.

Ala ve Eker Ortak Akıl Platformuna katılacak

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından düzenlenen, “2. Erzurum Çalıştayı ve Ortak Akıl Platformu”, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in katılımıyla, 22 Haziran 2014 Pazar günü saat 13.30’da gerçekleştirilecek.

Birincisi, 12 Şubat 2010 tarihinde yapılan “Erzurum Çalıştayı ve Ortak Akıl Platformu”nun ikincisinde, aradan geçen 4 yıllık süre zarfında Erzurum’un sorunlarının hangi ölçüde aşıldığı, ilin bugün itibariyle hangi problemlerle karşı karşıya olduğu ve bunların çözüm önerileri masaya yatırılacak. ETSO İş ve Endüstri İlişkileri Birimi’nin koordinesinde, Meclis Başkanı Saim Özakalın başkanlığındaki, ETSO Hazırlık Komitesi tarafından düzenlenen “2. Erzurum Çalıştayı ve Ortak Akıl Platformu”nda, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile İçişleri Bakanı Efkan Ala birer konuşma yapacak.

Bakanların yanı sıra, Erzurum milletvekilleri, üst düzey bürokratlar, il protokolü, sivil toplum kuruluşları ile üniversitelerin temsilcileri, ETSO meclis üyeleri ve işadamlarının katılacağı programda açış konuşmalarının ardından, “Ticaret”, “Sanayi ve Üretim”, “Tarım ve Hayvancılık”, “Ulaşım ve Dış Ticaret”, “Eğitim”, “Turizm-Tanıtım-Medya”, “Sağlık ve Spor”, “Şehirleşme-Modernleşme-Kentsel Dönüşüm”, “Yatırım-Teşvik-Finansman” ve “İstihdam-İşsizlik-Göç” konularında sunumlar yapılacak.

Çalıştayla ilgili bilgi veren ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, “2023’e Doğru Erzurum’un Gündemi” sloganıyla hazırlanan, “2. Erzurum Çalıştayı ve Ortak Akıl Platformu”nun hazırlıklarının 3 aydan bu yana devam ettiğini belirterek, şimdiye kadar bu kapsamda, 100 paydaş anketi, 126 resmi yazı ile kurumlara çalıştay daveti ve toplam 95 saat süren, 40 toplantı yapıldığını dile getirdi. Başkan Yücelik şunları söyledi;

 “22 Haziran 2014 Pazar günü saat 13.30’da gerçekleştirilecek toplantıda, ETSO’nun, ildeki kamu kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve üniversitelerin desteğiyle elde ettiği veriler ışığında, şehrimizin problemleri ve bu problemlerinin çözüm önerilerini konuşacağız. Toplantıya katılacak olan sayın Bakanlarımıza ve bürokratlarımıza bu problemleri birebir iletme imkanımız olacak. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası olarak, hiçbir zaman şehrimizin sıkıntılarına sırtımızı dönmedik. Daima sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ederek, sorunlarımıza çözüm aradık. ETSO olarak bundan sonra da Erzurum’un 2023 vizyonunu geliştirmesine ve hedeflerine ulaşmasına destek olacak, şehrimizin kalkınması, gelişip, büyümesi için çaba göstereceğiz”

 

 
Seven Bakü’den gümüş madalya ile döndü
 
TÜRK-İŞ ‘ten oturma eylemi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gelir, giderin yüzde 30'unu karşıladı
MAHMUT AKDAĞ-Maliye Bakanlığı 2014 yılı mayıs dönemi iller bazında gelirin ...
FİNTÜRK ihtisas kredisi sıralaması açıklandı
M.AKDAĞ-Erzurum bankalardan kullanılan ihtisas kredileri, Doğu Anadolu ...
Erzurum’da işsizlik oranı düşüşe geçti
Muhammed COŞKUN-Erzurum’da işsizlik sayısı 2014 yılı Mayıs ayında Ocak ...
 
‘Akıllara ziyan bir uygulama..!”
Özel bir bankadan çektiği konut kredisinin aylık taksitini 1 gün erken ...
Vergide sıralama değişmedi
MAHMUT AKDAĞ-Erzurum bu yılın ocak-mayıs dönemi vergi tahsilat oranı bakımından ...
‘İş var, çalışan yok..!’
İHSAN KUMRU-Erzurum Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Ahmet Tacettin Ötügen, ...
 
DAP’tan tarım sektörüne kurumsal kapasite desteği yaklaşımı
DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nca tarım sektöründe kurumsal kapasitenin ...
DAP’tan borsa projelerine destek uygulaması
DAP Bölgesinde, Doğu Anadolu Bölgesi'nin hayvansal ürün katma değerinin ...
90 sulama projesine destek
DAP'ta bitkisel üretimde verimliliğini ve katma değerini artırarak bölge ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri